Selecteer een pagina

Wegwijzers naar een energieker leven

Via de tegels onderaan deze pagina kun je gemakkelijk de diensten van Kompas aanschaffen, zoals de persoonlijke trajecten* naar een energieker leven, persoonlijke adem coachsessies, persoonlijke yoga coachsessies en online groepslessen yoga. De persoonlijke trajecten* en coachsessies kunnen zowel offline als online plaatsvinden.

Coaching bij schildklierproblemen
Daarnaast bied ik persoonlijke trajecten* en coachsessies aan specifiek gericht op schildklierproblemen.

*Wanneer je graag een traject wilt dan is het mogelijk in termijnen te betalen

Coachsessie
Doe je zelf al veel voor vitaliteit maar heb je gewoon even een steuntje in de rug nodig, loop je ergens vast of wil je iets nieuws proberen dan dat je tot nu toe hebt gedaan, dan is het mogelijk om een losse coachsessie te plannen.

Klik voor meer informatie op de foto’s hieronder. Je mag ook contact met mij opnemen wanneer je graag meer informatie wilt. Laat dan een berichtje achter via het contactformulier onderaan deze pagina.

Online groepslessen yoga en ademwerk
Op dinsdagavond om 20.15 uur doen we 30-45 minuten ademwerk. Deze avondlessen zijn bedoeld om met een diepe ontspanning de nacht in te kunnen gaan. Ze staan niet in de webshop. Stuur mij een berichtje wanneer je graag wilt meedoen.
Op donderdagavond om 19.15 uur doen we ademwerk, yin/hormoonyoga en yoga nidra. Voor meer informatie klik op onderstaande tegel.
Op zondagochtend om 09.00 uur doen we yogales voor de traag werkende schildklier. Deze les bestaat ook uit ademwerk, yoga en als afsluiting yoga nidra.
Voor de yogalessen geldt dat je eerst een proefles kunt doen. Hiervoor mag je mij een berichtje sturen.

Online programma
Bij voldoende belangstelling organiseer ik een interactief online programma specifiek voor de traag werkende schildklier. Het programma is voor maximaal 10 vrouwen en zal gepland worden bij een minimale deelname van 8 vrouwen. Het betreft een programma van 4 weken met 1x per week een online interactieve live sessie. Wil je graag meer informatie over het programma laat dan een berichtje achter via onderstaande contactformulier. Ik neem dan z.s.m. contact op.

Bedrijven en scholen

Voor bedrijven en scholen verzorg ik o.a. ademworkshops en yoga nidra meditaties. Voor meer informatie en de mogelijkheden mag je contact opnemen via onderstaand contactformulier. Ik neem dan z.s.m. contact op.

NEEM CONTACT OP

Stel een vraag of maak een afspraak.

06 27306011

Enschede

kompas@marloesvanbeek.com