Selecteer een pagina

Yoga is in mijn leven gekomen na mijn burn-out in 2016. Toen ben ik yogalessen gaan volgen. Een goede vriendin vertelde mij dat zij er veel aan had en dat haar docent zelfs zei dat wanneer je yoga gaat praktiseren dat er dan iets wezenlijks in je leven zal gaan veranderen. Hoe en wat, dat beleeft een ieder op zijn of haar eigen manier. Maar ik merkte dat ik mij beter ging voelen. Wanneer ik van yoga terug wandelde naar huis was dat altijd met een grote glimlach op mijn gezicht. Er verandert iets van binnen. En wanneer er binnenin iets verandert, verandert er buiten ook iets. In het begin deed ik voornamelijk een mix van yoga maar ik denk ongeveer de laatste twee jaar doe ik met name yin yoga. Tijd nemen om met mijn aandacht naar mijn lichaam en in mijn lichaam te gaan. 

Vandaag mocht ik mijn yin yoga teacher diploma ontvangen van de online training die ik eind juni heb gedaan. Tijdens de eerste dag voelde ik meteen al dat ik een goede keuze heb gemaakt om deze training te doen. Wat kreeg ik er veel energie en het sluit zo mooi aan op mijn visie en mijn missie en hoe ik mijn coachtrajecten wil vormgeven. In mijn coachtrajecten kan ik de mensen een liefdevolle maar misschien wel een confronterende spiegel voor houden. Want een energieker leven begint bij jezelf. Waar loopt het vast bij je, wat voor overtuigingen en patronen heb je? Wat kun jij doen om je fitter te voelen? Even stilstaan en goed naar jezelf kijken want alle antwoorden zitten in jou. Als coach help ik jou deze antwoorden te vinden. Yin yoga gaat o.a. over vertragen, naar binnen keren, contact maken met je lichaam en ervaren wat je tegenkomt. Bijvoorbeeld weerstand of bepaalde sensaties. Hoe ga je daar vervolgens mee om? Kun je je overgeven en controle loslaten en daarmee harmonie en innerlijke vrede bij jou zelf creëren? Met yin yoga word je flexibeler, het opent je lichaam, je lichaamsenergie gaat stromen en daardoor ga je meer vitaliteit ervaren. 

Wil jij meer vitaliteit maar weet je niet zo goed hoe en waar te beginnen? In mijn praktijk werk ik vanuit een holistische benadering. Vanuit meerdere gebieden gaan we met jouw hulpvraag aan de slag. Wil je meer informatie om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Bericht mij dan via de website www.marloesvanbeek.com of stuur een mailtje naar kompas@marloesvanbeek.com.

Lieve groet, Marloes