Selecteer een pagina

Over mij

Hi, ik ben Marloes 

Mijn passie voor een gezonde leefstijl komt voort uit mijn persoonlijke ervaring. In 2006 kreeg ik schildklierproblemen. In de jaren die volgden, ben ik mij stapje voor stapje meer bezig gaan houden met hoe ik met mijn leefstijl invloed heb op mijn vitaliteit. Toen ik in 2016 de opleiding Hormoonfactor Trainer ging volgen, werd het vuur pas echt bij mij aangewakkerd. Ik ging mij nog meer verdiepen in dit thema, ging nog gezonder eten en wilde graag een voorbeeld zijn voor mijn omgeving. Maar wat ik vergat in dit proces is om voldoende rust te pakken, lichamelijk maar zeker ook mentale rust. Ik raakte op een gegeven moment burn-out doordat ik teveel ballen omhoog aan het houden was. Gezonde voeding en beweging is heel belangrijk maar op een gezonde manier met je stress omgaan ook. De meerdimensionale aanpak in mijn coachtrajecten zorgt voor een balans tussen deze gebieden waardoor je meer energie gaat krijgen.

Mijn waarden en idealen 
Als dromer en idealist denk ik in mogelijkheden. Ik zie mijzelf als creator van mijn eigen leven en zie problemen of uitdagingen als een kans om het anders te doen. Met wat ik heb geleerd en ervaren en nog steeds ervaar, is het mijn wens om met Kompas een bewustwording te creëren dat je zelf veel invloed hebt op je gezondheid en vitaliteit. Ik geloof dat elk mens lekker in zijn lijf wil zitten, blij en gelukkig door het leven wil en in harmonie wil zijn met zichzelf, zijn lijf en met zijn omgeving. Je lijf is daarbij een perfecte graadmeter om jou te vertellen dat iets niet werkt voor je of juist wel werkt voor je. Laat je lijf je Kompas zijn voor jouw handelen.

Mijn ervaring

De afgelopen paar jaar heb ik binnen de grootste organisatie van Nederland, als leefstijlcoach en ervaringsdeskundige, collega’s bewust mogen maken en laten ervaren wat een gezonde verandering in leefstijl voor hun gezondheid en vitaliteit kan betekenen. Daarnaast heb ik binnen deze organisatie diverse workshops op het gebied van vitaliteit mogen verzorgen.

Naast persoonlijke begeleiding schrijf ik blogs ter inspiratie over diverse onderwerpen die bijdragen aan een energieker leven.

 

Mijn opleidingen

  • Lifecoach 
  • Voedingscoach 
  • Functional Personal Trainer
  • Hormoonfactor Trainer
  • Social Work
  • Yin yoga teacher